Personlig styling

Jeg tilbyr konsultasjoner alt etter behov til både menn og kvinner. Er du lei av å ha et skap fullt av klær, men ingenting å ha på deg? Trenger du en funksjonell basisgarderobe, inspirasjon, eller finne et antrekk til en spesiell anledning? Jeg kan hjelpe deg med å finne plagg som bidrar til å definere stilen du er ute etter og gi deg tips om farger, passform, materialer osv. I forkant av alle konsultasjonene må du fylle ut et skjema som vil bli sendt via e-post for å kartlegge ditt behov, preferanser, størrelser, budsjett osv.

Personlig styling
Passer for deg som trenger veiledning til å finne/utvikle din egen stil – eller styling til en spesiell anledning. Konsultasjonen vil finne sted i Oslo eller via FaceTime/Skype. Ta kontakt for mer informasjon.

Personlig shopping
Konsultasjonen starter med at du fyller ut et skjema som sendes via e-post for å kartlegge ditt behov, preferanser, størrelser, budsjett osv. Legg også ved et par bilder av deg slik at jeg kan forberede meg i forkant av vårt møte. Jeg tar deg med på en shoppingrunde, der du prøver plaggene og vi kommer sammen frem til hva som bør kjøpes, slik at du sparer tid og energi på å lete etter klær på egenhånd.

Garderobeplanlegging
Jeg kommer hjem til deg og gjennomgår garderoben, finner ut av hva du trenger å bytte ut og hva du skal beholde. Du vil få veiledning om dine beste personlige farger, stil og fasong, og tips om hvilke plagg du bør investere i ut ifra dine behov og livsstil. Maks 3 timer.

Priser
Pris per time – 700 NOK
3 timer personlig shopping inkl. konsultasjon – 2.000 kr (1 time går til forberedelse i forkant av vårt møte)
Garderobe detox (3 t) – 3.000 NOK (tilbys kun i Oslo og omegn)