De beste podcastene om mote

Hvis du ikke bruker podcast appen på mobilen din anbefaler jeg deg å gjøre det. Jeg har hatt iPhone i flere år og det var først for noen måneder siden jeg gikk inn på appen for å sjekke den ut. Nå er jeg avhengig! Jeg kan sitte å høre på podcasts overalt – når jeg sitter på trikken, går til jobb, oppdaterer excel rapporter på jobb osv.

Da jeg studerte Motekonsulent på SoFI anbefalte foreleseren vår i faget mote og samfunn oss om å følge podcasten Stil i P1 med Susanne Ljung. Dette programmet er utrolig interessant hvor de setter klær og mote i en historisk sammenheng,og tar for seg hva som ligger bak valgene vi tar når det gjelder klær og tilbehør. Mote har forgreninger i kunst, litteraturhistorie og business og alltid tilstede i livet vårt, bevisst og ubevisst. I Stil trekker de tråder gjennom økonomi, psykologi og samtidshistorie, og forteller om de bakomliggende årsakene til samtidens trender og fenomen.

En annen podcast som er ganske ny er Säker Stil med Ebba Kleberg von Sydow og Emilia de Poret. Denne er mer underholdende og her snakker de om alt fra 90 tallets moter til å gi oss liveoppdateringer fra Elle gallaen. Love it!

Andre podcasts innen mote som kan anbefales er Garance Doré’s Pardon My French, Man Repellers Oh Boy og Vogue som du kan følge her. Ellers er jeg litt nerd og elsker å høre på debattprogrammer som Dagsnytt Atten og Politisk Kvarter. Må innrømme at jeg hører på dette stort sett hver dag.

Please follow and like us: