Skip links

Jeg er tilbake!

Jeg har hatt denne bloggen en god stund og den har vært ment som en inspirasjonskilde mer enn en blogg hvor jeg deler private ting. Den siste tiden har jeg vært i en annen situasjonen siden jeg er gravid og tenker derfor jeg kan være gøy og blogge litt her fremover. Jeg og min samboer venter en liten jente i September! Det blir så spennende og vi gleder oss veldig. Jeg er er nå i uke 34 så tiden går utrolig fort.

Siden livssituasjonen har endret seg og jeg kommer nå til å jobbe både med mitt firma innen styling og design, men og skrive litt her om alt fra jobb, mote, graviditet, oppussing/interiør, reise osv. Stay tuned.

View this post on Instagram

? #selfie #preggostyle

A post shared by Gro Kristina Palmi Slaatto (@ps.designstyling) on

 

 

Please follow and like us: