Skip links

Hvordan style en bokhylle, før og etter

Før

Før kaos.. dette har stått på min to-do liste en stund… Jeg vurderer å bytte ut de sorte boksene, men det får jeg ta etterhvert. Her ser dere leker, garnnøster, papirer og ledninger osv som er plassert litt tilfeldig utover hyllen😅

Etter en liten opprydding

Og voila.. her er resultatet etter 10 minutter med rydding. Jeg har tatt utgangspunkt i det jeg allerede har så noe skal byttes ut snart. Det er ikke lenge siden vi flyttet inn i leiligheten så det tar litt tid å få alt på plass. Særlig med en liten baby i hus 🥰

Noen ganger kan det være vanskelig å plassere tingene i bokhyllen slik at det ser harmonisk ut. Men hvis du følger noen “regler” er det litt enklere å få jobben gjort.

Her er tipsene jeg har brukt:

  • Bokser og andre store ting settes på de nederste hyllene, mens de mindre gjenstandene plasseres øverst. Det gir bokhyllen et mer balansert og ryddig uttrykk.
  • Jeg har samlet småting i bokser og kurver. Lekene til Sofia har jeg lagt i en kurv slik at de er lett tilgjengelig. Småting er lagt i bokser.
  • Tenk også litt på fargeskalaen her. Jeg har forsøkt å bruke farger som harmonerer med hverandre.
  • Prøv å ikke fylle opp hyllen med altfor mye ting. Fjern ting du ikke er så fornøyd med.
Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram