Skip links

Hvordan style en bokhylle, før og etter

Før

Før kaos.. dette har stått på min to-do liste en stund… Jeg vurderer å bytte ut de sorte boksene, men det får jeg ta etterhvert. Her ser dere leker, garnnøster, papirer og ledninger osv som er plassert litt tilfeldig utover hyllen?

Etter en liten opprydding

Og voila.. her er resultatet etter 10 minutter med rydding. Jeg har tatt utgangspunkt i det jeg allerede har så noe skal byttes ut snart. Det er ikke lenge siden vi flyttet inn i leiligheten så det tar litt tid å få alt på plass. Særlig med en liten baby i hus ?

Noen ganger kan det være vanskelig å plassere tingene i bokhyllen slik at det ser harmonisk ut. Men hvis du følger noen “regler” er det litt enklere å få jobben gjort.

Her er tipsene jeg har brukt:

  • Bokser og andre store ting settes på de nederste hyllene, mens de mindre gjenstandene plasseres øverst. Det gir bokhyllen et mer balansert og ryddig uttrykk.
  • Jeg har samlet småting i bokser og kurver. Lekene til Sofia har jeg lagt i en kurv slik at de er lett tilgjengelig. Småting er lagt i bokser.
  • Tenk også litt på fargeskalaen her. Jeg har forsøkt å bruke farger som harmonerer med hverandre.
  • Prøv å ikke fylle opp hyllen med altfor mye ting. Fjern ting du ikke er så fornøyd med.
Please follow and like us: